Spelletjesochtend

Toneelstuk, spijkerpoepen, cake versieren: het was een geweldige afsluiting van dit seizoen van de KinderBijbelClub met de spelletjesochtend.

Zaterdag 1 juni was de laatste KinderBijbelClub ochtend van dit seizoen. Deze ochtend kregen we hulp van een groep tieners uit Elburg. Fantastisch dat ze dit wilden doen, want daardoor konden we weer een ouderwetse spelletjesochtend organiseren! Dit was een aantal jaar niet gelukt door een tekort aan vrijwilligers.

De ochtend begon spannend, er kwamen maar vijf kinderen. Maar toen we eenmaal waren begonnen, kwamen ze binnen gedruppeld, tot er 19 kinderen waren. Met elkaar hebben we gezongen en gebeden. Toen was er een toneelstukje, waarin verschillende mensen uit Elburg meededen. Daarna luisterden de kinderen ademloos naar het verhaal van Filippus en de kamerheer. En toen kon het spelletjescircuit van start! Spijkerpoepen, blik gooien, cake versieren, klittenbanddarten, bouten stapelen… Er werd hard gestreden en het was ook heel gezellig. Uiteindelijk ging iedereen met een mooi prijsje naar huis. Echt tof dat dit mogelijk was met de hulp van de tieners uit Elburg!